Kom meer over ons te weten!

Eerlijkheid, integriteit en ervaring

Jordi Hand Schilderwerken is een ambitieus en professioneel schildersbedrijf, gevestigd in Langedijk. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en zorgen er dan ook voor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het schilderwerk door gebruik te maken van alleen de beste producten en materialen.

U kunt bij Jordi Hand Schilderwerken terecht voor al uw binnen- en buiten schilderwerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het spuiten van uw wanden, plafonds en al het houtwerk. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van houtrot of deelvervangingen. Gaat uw voorkeur uit naar behang? Ook dat is uiteraard een mogelijk bij.

Service, kwaliteit en innovatie staan bij Jordi Hand Schilderwerken hoog in het vaandel. Wij zullen altijd streven naar het beste resultaat, waarbij we aan uw wensen en behoefte voldoen. Door de kennis en ervaring weten wij precies welk verfsoort, schildertechniek en materialen er nodig zijn voor uw woning of bedrijfspand.

U wilt toch ook jarenlang genieten van het schilderwerk? Voor meer informatie over onze werkzaamheden en de mogelijkheden, zie kopje diensten.

4,9/5

Onze klanten zijn tevreden!

“We hebben de beste service gekregen waar we op konden hopen!”

Een selectie van onze mooiste projecten

  • Bij de Geus Sportsclub hebben we de gehele fitness- en zwemruimte een make-over gegeven...

  • In deze fraaie woning hebben we op de begane grond alle wanden en plafonds eerst helemaal glad gestuct...

  • Bij deze woning hebben we een mooie kleurwijziging toegepast en een 2 laags verfsysteem aangebracht met Sigma Allure Gloss...