Voordelen duurzaam repareren


Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u kort samengevat:

•    Door middel van reparatie bespaart u geld.
•    Reparatie is milieubewuster. Er wordt nooit onnodig gezond hout weggegooid.
•    U kunt houtrot voor zijn waardoor u met reparatie minder overlast veroorzaakt dan kozijnvervanging. Het kozijn hoeft niet verwijderd te worden en de reparatie kan vanuit buiten uitgevoerd worden.
•    Er is door middel van reparatie een kleinere kans op beschadigingen. Zoals beschadigingen aan de vensterbanken, het stucwerk of het tegelwerk.

Als het houtrot te heftig verspreid is, kan het niet meer worden hersteld. Dan zal het houtwerk deels vervangen moeten worden. Jordi Hand Schilderwerken is gespecialiseerd in deelvervanging van houtwerk. Het aangetaste hout zal vervangen worden door een nieuw stuk hout, dat weer op zijn plaats terug gelijmd wordt. Indien het hout een grote deelvervanging nodig heeft, zal er samengewerkt worden met een ervaren timmerbedrijf.  U kunt dus bij ons terecht  voor al uw houtrot en deelvervangingen.

Houtrot kan een groot probleem vormen in kozijnen, deuren of andere houten onderdelen. Houtrot komt vaak voor in houten onderdorpels en houten verbindingen. Bij houtrot wordt het slechte hout verwijderd met een speciale machine. Daarna word dit gerepareerd met een duurzame epoxy plamuur dat meewerkt met het hout. Het is dus geen tijdelijke oplossing maar uw kozijnen, deuren of andere houten onderdelen kunnen weer jaren mee.

 

            

 

offerteaanvraag houtrot reparatie

Please let us know your name.
Invalid Input
Gelieve uw woonplaats in te voeren.
Gelieve een geldig emailadres in te voeren
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input