Ons Nederlandse klimaat kent een groot verschil in weersomstandigheden. Van een tropische, zonnige zomerdag met 30 graden tot aan een onweersbui met regen, harde windstoten en misschien zelfs hagel en in de winter vriezend weer.  Uw woning en/of bedrijfspand krijgt dus veel te voorduren.  Daarom is een goede bescherming belangrijk voor het schilderwerk.  Een onderhoudsbeurt is zeker aan te raden wanneer er op het schilderwerk afgebladderde verf zit of scheuren en kale plekken in uw schilderwerk te zien zijn.
Op tijd onderhoud aan uw schilderwerk houdt het schilderwerk in goede staat, de kosten laag en uw woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde. Jordi Hand schilderwerken onderhoudt het buitenschilderwerk en zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer straalt. Dit wordt op een professionele wijze gedaan met veel kennis en ervaring en kwalitatief de beste producten zodat u het langst plezier heeft van uw schilderwerk.
De beste periode voor het buiten schilderwerk is de periode van april tot eind oktober. In deze periode is de temperatuur en de luchtvochtigheid het beste voor het verwerken van de verf.
Voor meer informatie …… of vraag direct een offerte aan…..

 

 

offerteaanvraag buitenschilderwerk

Please let us know your name.
Invalid Input
Gelieve uw woonplaats in te voeren.
Gelieve een geldig emailadres in te voeren
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input