Jordi Hand Schilderwerken is een ambitieus en professioneel schildersbedrijf gevestigd in Langedijk die staat voor hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij Jordi Hand Schilderwerken terecht voor al uw binnen- en buiten schilderwerken. Dit wordt op een professionele wijze gedaan met kwalitatief de beste producten, zodat u het langst plezier heeft van uw schilderwerk.

Daarnaast kunt u bij ons terecht  voor het spuiten van uw wanden, plafonds en al uw houtwerk. Ook zijn wij  gespecialiseerd in het herstellen van houtrot of deelvervangingen.

Indien u behang wil, is dat uiteraard ook een mogelijk bij Jordi Hand Schilderwerken. Service, kwaliteit en innovatie  staan bij Jordi Hand Schilderwerken hoog in het vaandel.  Wij zullen altijd streven naar het beste eindresultaat geanticipeerd op de behoeften en wensen van de klant. Door de kennis en ervaring weten wij precies welke verfsoort, schildertechniek en materialen er nodig zijn voor uw woning en/of bedrijfspand.

Zo kunt u jarenlang genieten van uw mooie schilderwerken.  Voor meer informatie over de werkzaamheden zie kopje diensten.

 

 

 

.